Følg Lantmännen Unibake Norge

Hatting lanserer grove pølse- og hamburgerbrød med havre

Pressemelding   •   feb 26, 2018 10:58 CET

Strimlet kyllingfilet med Høvding grove pølsebrød og grønt på hjul

- Vi har lenge ønsket å tilby et godt og grovt produkt tilpasset barnefamilier. De nye pølse- og hamburgerne våre er utviklet og produsert her på Langhus og vi er veldig stolte over både smak og kvalitet, sier Ulrika Tivert Sølvberg, kategorisjef i Hatting.

Kilde til kostfiber

Høvding grove pølse- og hamburgerbrød inneholder bant annet fullkornsmel av havre og hvete, samt rugklimel. Pølse- og hamburgerbrødene har en grovhet på henholdsvis 64 % og 66 % og har tre kaker på Brødskala’n. Begge produktene er nøkkelhullsmerket. Etter det vi er kjent med, bli de dermed de groveste pølse- og hamburgerbrødene på markedet og de eneste med havre.

Grove kornprodukter er en god kilde til kostfiber. Helsedirektoratet anbefaler å spise grove kornprodukter hver dag (kilde: https://helsenorge.no/kosthold-og-ernaring/kostrad/spis-grove-kornprodukter).

Morsomme oppskrifter

Til inspirasjon har Hatting utarbeidet åtte enkle og morsomme middagsoppskrifter tilpasset barnefamilier. Oppskriftene blir tilgjengelig i et hefte i butikken og på hovding.hatting.no.

- Ved å utvikle disse oppskriftene vil vi imøtekomme familiers ønske om sunne, raske og morsomme middager som barna har lyst til å spise, sier Ulrika.

Tilgjengelig fra februar

Produktene blir tilgjengelig i butikk fra 19. februar 2018 i Rema 1000 og Coop-butikkene; Marked, Matkroken, Prix, Mega, Extra og Obs!.

Hatting er en del av Lantmännen Unibake Norge. Vi holder til på Langhus sør for Oslo, der vi også har produksjon av pølse- og hamburgerbrød. Lantmännen Unibake eies av Lantmännen, et samvirkeforetak eid av svenske bønder. Mer informasjon finnes på våre nettsider hatting.no.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.