Følg Lantmännen Unibake Norge

Pressemeldinger Se alle 21 treff

Bygger isvegg mot brødsvinn utenfor Oslo S

Bygger isvegg mot brødsvinn utenfor Oslo S

Pressemeldinger   •   mar 03, 2020 23:48 CET

Til tross for stort fokus på matsvinn, kaster nordmenn fortsatt 170 000 brød hver dag. Brødsvinn er noe av det enkleste man kan redusere, da tørt brød har mange bruksområder. Dersom vi hadde vært flinkere til å bruke fryseren kunne vi ha redusert brødsvinnet med 50%.

Lantmännen Unibake lanserer Sjokoladebolle uten tilsatt sukker

Lantmännen Unibake lanserer Sjokoladebolle uten tilsatt sukker

Pressemeldinger   •   feb 05, 2020 10:52 CET

​Lantmännen Unibake lanserer en unik sjokoladebolle som er rik på fiber og helt uten tilsatt sukker.

Nå finner du lækkert håndværk i frysedisken

Nå finner du lækkert håndværk i frysedisken

Pressemeldinger   •   sep 06, 2019 14:48 CEST

Hatting lanserer Håndværk, en ny serie bakverk med stolte håndverkstradisjoner.

Folket har talt: Høvding pølsebrød blir sideskåret

Folket har talt: Høvding pølsebrød blir sideskåret

Pressemeldinger   •   mai 13, 2019 13:22 CEST

Hatting kom i februar 2019 med nyheten Høvding toppskåret pølsebrød. Etter tydelige tilbakemelding fra forbrukerne går vi nå tilbake til den klassiske sidekutten.

Bilder Se alle 7 treff

Brødsvinn - Hatting med isvegg ved Oslo S

Brødsvinn - Hatting med i...

F.v. Elin Renbjør (Markedssjef, Hatting) Aina Hagen (Markeds- og innovasjonsdirektør, Lantmännen Unibake Norway) og Anne Marie Schrøder (...

Lisens Bruk i media
Last ned
Størrelse

2.53 MB • 6192 x 4128 px

Sjokoladebolle bredde 3

Sjokoladebolle bredde 3

Lisens Bruk i media
Last ned
Størrelse

23 MB • 6541 x 4906 px

Sjokoladebolle bredde 6

Sjokoladebolle bredde 6

Lisens Bruk i media
Last ned
Størrelse

24 MB • 6541 x 4906 px

Sjokoladebolle bredde 5

Sjokoladebolle bredde 5

Lisens Bruk i media
Last ned
Størrelse

24.7 MB • 6541 x 4906 px

Kontaktpersoner 2 treff

  • Kategorisjef
  • anlgetoytezb.aby@lqfanjctmrzansvneufn.mocowbmki
  • 404 84 756

  • Kategorisjef
  • ulnmrifokawq.tuwivemerglt.cbsowslvcnbesvrgmt@lnnanpstmqaanhcnezwn.vbcoaomqv
  • 924 20 639