Gå videre til innhold
Pølse- og hamburgerbrødene i Høvding-serien fra Hatting får nå et mer lekent design som fanger typiske brukssituasjoner der produktene selv spiller hovedrollene.
Pølse- og hamburgerbrødene i Høvding-serien fra Hatting får nå et mer lekent design som fanger typiske brukssituasjoner der produktene selv spiller hovedrollene.

Pressemelding -

Familieserie fra Hatting blir mer leken

Pølse- og hamburgerbrødene i Høvding-serien fra Hatting er en favoritt til familiesammenkomster og pølsefest. Nå får serien et mer lekent design der produktene selv spiller hovedrollene i typiske brukssituasjoner.

De gule posene viser nå to lekne pølse- og hamburgerbrødkarakterer i situasjoner som forbruker vil kjenne seg igjen i. De er blant annet i bursdagsselskap, på tur i fjellet og på stranden. Idé og design er utviklet av Dinamo Design, mens figurene er tegnet av illustratør Frode Skaren i byHands. 

– Opprinnelig var Høvding og Chicago to ulike måter å skape en kobling til amerikansk kultur og fast food på. Samtidig er Høvding-serien en familiefavoritt med produkter som egner seg perfekt for barnefamilier og festlige lag. Dette har ikke vært godt nok gjenspeilet i designet – inntil nå, sier Elin Renbjør, markedssjef for Hatting.

Hun synes det har vært morsomt å se hvordan Frode Skaren har fått frem personligheten i Hatting-produktene.

– Det har vært veldig artig å få være med å skape dette illustrasjonsuniverset. Jeg har alltid vært glad i å gi liv og personlighet til objekter. Karakterene «Pølsebrødet» og «Hamburgerbrødet» er to gode venner med humør og glimt i øyet som er plassert i ulike omgivelser og naturlige brukssituasjoner der de veksler på å ha hoved- og birollen, sier Frode Skaren.

Beholder Høvding-navnet
Det opprinnelige designet av Høvding- og Chicago-posene var etter mange år i markedet modent for en oppdatering. Dette var en fin mulighet til å samle seriene i et felles lekent univers som fokuserer enda tydeligere på gleden ved å spise Hatting hamburger- og pølsebrød.

– Undersøkelser viser at Høvding og Chicago er sterke merkenavn forbrukere har et nært forhold til. Vi har derfor beholdt navnene og gjort designet mer relevant for målgruppen, sier Renbjør.

Høvding-serien utvides også med ett nytt produkt, Fine hamburgerbrød. Produktene selges hos REMA 1000 og vil være i butikkhyllene med nytt design fra uke 8.

Det nye Høvding-designet er utviklet i samarbeid med designerne Rikke Hatlo og Anna Ducros i Dinamo, mens Elin Renbjør og markeds- og innovasjonsdirektør Aina Hagen har ledet prosjektet fra Hatting sin side.

Emner

Kategorier


Hatting er en del av Lantmännen Unibake Norge, et ledende internasjonalt bakerikonsern med ekspertise på frosne og ferske bakervarer for dagligvare og storhusholdning. Ved hovedkontoret på Langhus sør for Oslo produseres Hatting pølse- og hamburgerbrød, mens vi også har et bakeri i Lier utenfor Drammen. Lantmännen Unibake eies av Lantmännen, et samvirkeforetak eid av svenske bønder. Mer informasjon finnes på våre nettsider hatting.no.

Kontakter

Elin Renbjør

Elin Renbjør

Markedssjef Hatting + 47 950 47 406
Christel Nordhagen

Christel Nordhagen

Pressekontakt PR- og digitalansvarlig +47 97 54 39 39

Relatert innhold

Lidenskapelig opptatt av god bakst siden 1880

Lantmännen Unibake er Norges største leverandører av fryste bakervarer til storhusholdning og dagligvare, sistnevnte under markevaren Hatting. Vi har to moderne bakerier i Norge – på Langhus sør for Oslo og i Lier utenfor Drammen. Der jobber 160 dedikerte medarbeidere med lidenskap for god bakst kontinuerlig for å løse morgendagens utfordringer i bakeribransjen. Lantmännen Unibake er et internasjonalt bakerikonsern med over 6.000 ansatte i mer enn 20 land, eid av svenske bønder.

Lantmännen Unibake Norge
Berghagan 2
1405 Langhus
Norge