Gå videre til innhold
Foreldre ønsker å gi barna sine sunne matvaner og med Nistebrød i matpakka, har man et grovt og godt brødalternativ som kan smøres rett fra fryseren.
Foreldre ønsker å gi barna sine sunne matvaner og med Nistebrød i matpakka, har man et grovt og godt brødalternativ som kan smøres rett fra fryseren.

Pressemelding -

Familienyhet fra Hatting: Grove nistebrød uten tilsatt sukker

Endelig kommer Hatting med løsningen for foreldre som vil ha et enkelt brødalternativ til barna, god samvittighet og garanti for at brødet ikke blir tørt.

To varianter av Hatting ferdig stekte Nistebrød uten tilsatt sukker inntar nå frysedisken i dagligvarebutikker over hele landet. De er begge nøkkelhullsmerket.

Den groveste varianten er laget med fullkorn og havregryn og har med 92 prosent grovhet, fire kaker på Brødskala'n.

– Nå kan småbarnsforeldre smøre matpakker med god samvittighet – på 1-2-3, sier Christoffer Jacobsen, kategorisjef for Hattings frosne brød.

– Man ønsker selvfølgelig å gi barna sine sunne matvaner, men det er ikke alltid like enkelt i en travel hverdag. Med Nistebrød i fryseren, kan man på få minutter ha akkurat den mengden ferskt grovbrød man trenger.

Fryst mat reduserer matsvinn
Mens Grove nistebrød har 92 prosent grovhet – dog uten hele korn for å imøtekomme barnas preferanser – har vanlige Nistebrød to kaker på Brødskala'n med 40 prosent grovhet. De kommer i pakninger på ti og tiner på få minutter – på kjøkkenbenken eller ferdig påsmurt i matpakka.

– Norske forbrukere er lei av å kaste brød som blir tørt og mugner. Undersøkelser viser at vi har en større bevissthet om at fryst mat bidrar til å redusere brødsvinnet. Vårt Nistebrød er altså godt for både kroppen og miljøet, sier Jacobsen.

Grovt brød er en viktig kilde til vitaminer, proteiner og fiber. Grove kornprodukter gir også energi utover dagen.

– Nistebrødene er derfor godt egnet til matpakka i barnehagen, på skolen eller på jobb, som en rask frokost eller mellommåltid, turmat eller rett og slett en matbit i farta, sier Jacobsen, og legger til at brødene har samme størrelse som ferdigskivet pålegg.

Tilgjengelig i uke 38
Produktene vil være tilgjengelige i butikk fra uke 38. Grove Nistebrød vil finnes i frysedisken hos Kiwi, Spar, Meny, Bunnpris og de største Extra, Mega og Obs-butikkene. Joker har dem i sitt frivillige sortiment.

Nistebrød vil selges hos Meny og de største Kiwi og Spar-butikkene og kan etterspørres hos Joker og Bunnpris.

Related links

Emner

Kategorier

Kontakter

Christel Nordhagen

Christel Nordhagen

Pressekontakt PR- og digitalansvarlig +47 97 54 39 39

Relatert innhold

Lidenskapelig opptatt av god bakst siden 1880

Lantmännen Unibake er Norges største leverandører av fryste bakervarer til storhusholdning og dagligvare, sistnevnte under markevaren Hatting. Vi har to moderne bakerier i Norge – på Langhus sør for Oslo og i Lier utenfor Drammen. Der jobber 160 dedikerte medarbeidere med lidenskap for god bakst kontinuerlig for å løse morgendagens utfordringer i bakeribransjen. Lantmännen Unibake er et internasjonalt bakerikonsern med over 6.000 ansatte i mer enn 20 land, eid av svenske bønder.

Lantmännen Unibake Norge
Berghagan 2
1405 Langhus
Norge