Gå videre til innhold
Hvetefrie rugstykker og Proteinstykker smaker nydelig til alle måltider.
Hvetefrie rugstykker og Proteinstykker smaker nydelig til alle måltider.

Pressemelding -

Hatting lanserer Proteinstykker og Hvetefrie rugstykker

Hatting utvider Grovbakst-serien med nyhetene Hvetefrie rugstykker og Proteinstykker. Rundstykkene er unike i sin varekategori og birar til et mer variert utvalg for kunder som ønsker fiberrike, spennende og velsmakende rundstykker.

– Vi har fått et tydelig signal fra forbrukerne om at de ønsker flere sunne bakervarer. Vi har så langt hatt stor suksess med Grovbakst-serien og utvider nå med to helt nye produkter som gir enda større valgfrihet i kategorien, sier Elin Renbjør, markedssjef i Hatting.

Hvetefrie rugstykker

Hatting Hvetefrie rugstykker er saftige rundstykker bakt med fiberrik og smakfull rug. Rug gir jevn energi og er derfor et ypperlig rundstykke til frokost og lunsj. Rugstykkene er bakt helt uten hvete og ikke tilsatt hvetegluten. De kan stekes lett i ovnen, tines og spises som de er eller ristes lett i brødristeren. Rundstykkene er ferdig delt.

Rug er en fantastisk kornsort og den mest fiberrike av alle. I tillegg gir rug en spennende og god smak. Ifølge Opplysningskontoret for brød og korn er rug også en ypperlig kilde til vitamin E og B1.

Hatting Hvetefrie rugstykker finnes i frysedisken hos Eurospar, Mega, Extra, Obs og de største Kiwi- og Meny-butikkene. Bunnpris har den inne i frivillig sortiment.

Proteinstykker

Hatting Proteinstykker er smakfulle rundstykker bakt med proteinrikt bønnemel og toppet med knasende sprø chiafrø. Ved å spise ett rundstykke får du i deg hele 10,7g protein! Rundstykkene passer til alle dagens måltider og er perfekt både før og etter trening.

Bønner er fulle av viktige næringsstoffer og er en god vegetabilsk kilde til proteiner. Bønner er en kilde til blant annet Vitamin B6, folat, jern, kalsium, sink og magnesium (kilde: Matvaretabellen). Hatting Proteinstykker er laget med 22% bønnemel av hvite bønner og inneholder 16,1g protein pr 100g.

Hatting Proteinstykker finnes i frysedisken hos Eurospar, Spar, Meny, Mega, Extra, OBS og de største Prix-, Kiwi- og Bunnpris-butikkene. Joker og Spar marked har den inne i frivillig sortiment.

Dette er Grovbakst

Grovbakst er en serie grove rundstykker og tilbehørsbrød som ble lansert i april 2018. I de grønne posene vil innholdet alltid ha tre eller fire kaker på grovhetsskalaen. Produktene skal være en kilde til fiber og følge nøkkelhullskravene til salt og sukker. På grunn av vår bakemetode og fryseteknikk, inneholder produktene naturlige råvarer og ingen konserveringsmidler. Grovbakst-serien har i 2018 bidratt sterkt til den positive volumveksten i sin varekategori. Her er alle produktene i serien.

– Vi har testet oss frem til to helt unike produkter vi er veldig stolte av. Her har vi kombinert sunne råvarer og nydelig smak, sier Camilla Ruud Holte, kategorisjef i Hatting.

Related links

Emner

Kategorier


Hatting er en del av Lantmännen Unibake Norge. Vi holder til på Langhus sør for Oslo, der vi også har produksjon av pølse- og hamburgerbrød. Lantmännen Unibake eies av Lantmännen, et samvirkeforetak eid av svenske bønder. Mer informasjon finnes på våre nettsider hatting.no.

Kontakter

Aina Hagen

Aina Hagen

Pressekontakt Markeds- og innovasjonsdirektør +47 908 98 768
Elin Renbjør

Elin Renbjør

Markedssjef Hatting + 47 950 47 406

Relatert innhold

Lidenskapelig opptatt av god bakst siden 1880

Lantmännen Unibake er Norges største leverandører av fryste bakervarer til storhusholdning og dagligvare, sistnevnte under markevaren Hatting. Vi har to moderne bakerier i Norge – på Langhus sør for Oslo og i Lier utenfor Drammen. Der jobber 160 dedikerte medarbeidere med lidenskap for god bakst kontinuerlig for å løse morgendagens utfordringer i bakeribransjen. Lantmännen Unibake er et internasjonalt bakerikonsern med over 6.000 ansatte i mer enn 20 land, eid av svenske bønder.

Lantmännen Unibake Norge
Berghagan 2
1405 Langhus
Norge