Gå videre til innhold
Hatting jobber på spreng for å gjøre fraværet av pitabrød så kort som mulig etter en brann i bakeriet i Danmark.
Hatting jobber på spreng for å gjøre fraværet av pitabrød så kort som mulig etter en brann i bakeriet i Danmark.

Pressemelding -

Ser på løsninger etter brann i dansk pitabrødbakeri

En brann i bakeriet som baker Hatting pitabrød i Danmark vil føre til at den kjære folkefavoritten vil forsvinne fra frysedisken i en periode. Vi jobber på spreng for å gjøre fraværet så kort som mulig.

Ovnen på produksjonslinjen ble ødelagt i brannen, men heldigvis klarte alle ansatte i bakeriet å komme seg raskt ut. Ingen ble skadet.

– Vi er først og fremst veldig glade for at ingen kom til skade i brannen. Nå har saken høyeste prioritet hos oss og vi gjør det vi kan for å sikre leveranser til alle som elsker pitabrødene våre, sier Elin Renbjør, markedssjef for Hatting.

Gradvis bortfall
Dagligvarebutikker og grossister over hele landet har fortsatt beholdning av pitabrød, men lageret er i ferd med å tømmes. Det innebærer at produktene gradvis vil forsvinne fra butikkene i løpet av mai og juni.

– Pitabrød har hatt en formidabel vekst de siste årene og forbruker har stadig funnet nye måter å bruke det gode brødet på. Vi er derfor veldig lei oss for at dette har skjedd, sier Renbjør.

Hun kan forsikre norske forbrukere om at Hatting pitabrød kommer til å returnere til frysedisken.

– Vi jobber med flere mulige løsninger og gjør alt vi kan for å gi Norge pitafavoritten tilbake. Dette kommer ikke til å gå på bekostning av kvalitet og god smak, lover Renbjør.

Related links

Emner

Kategorier


Lantmännen Unibake er Norges største leverandører av fryste bakervarer til storhusholdning og dagligvare, sistnevnte under markevaren Hatting. Vi har to moderne bakerier i Norge – på Langhus sør for Oslo og i Lier utenfor Drammen. Der jobber 150 dedikerte medarbeidere med lidenskap for god bakst kontinuerlig for å løse morgendagens utfordringer i bakeribransjen. 

Lantmännen Unibake er et ledende internasjonalt bakerikonsern med over 6.000 ansatte i mer enn 20 land, eid av svenske bønder gjennom samvirkeforetaket Lantmännen.

Kontakter

Elin Renbjør

Elin Renbjør

Markedssjef Hatting + 47 950 47 406
Christel Nordhagen

Christel Nordhagen

Pressekontakt PR- og digitalansvarlig +47 97 54 39 39

Relatert innhold

Lidenskapelig opptatt av god bakst siden 1880

Lantmännen Unibake er Norges største leverandører av fryste bakervarer til storhusholdning og dagligvare, sistnevnte under markevaren Hatting. Vi har to moderne bakerier i Norge – på Langhus sør for Oslo og i Lier utenfor Drammen. Der jobber 160 dedikerte medarbeidere med lidenskap for god bakst kontinuerlig for å løse morgendagens utfordringer i bakeribransjen. Lantmännen Unibake er et internasjonalt bakerikonsern med over 6.000 ansatte i mer enn 20 land, eid av svenske bønder.

Lantmännen Unibake Norge
Berghagan 2
1405 Langhus
Norge