Gå videre til innhold
Alle tre typer Hatting pitabrød vil være tilbake i dagligvarebutikkene i juli etter en brann i bakeriet i april.
Alle tre typer Hatting pitabrød vil være tilbake i dagligvarebutikkene i juli etter en brann i bakeriet i april.

Pressemelding -

Hatting pitabrød tilbake i butikkene i juli

Hatting pitabrød vil være tilbake i frysedisker over hele landet i juli etter et kort fravær på grunn av brann i bakeriet i Danmark.

Etter intens jobbing har vi funnet en løsning som gjør at pitabrødene kan bakes på det danske bakeriets andre produksjonslinje, med den samme kjente og kjære oppskriften.

– Vi vet at flere har savnet pitabrødene. Derfor er det en gladnyhet at alle tre typer vil være tilbake på markedet med samme gode smak, form og emballasje i løpet av sommerferien, sier Elin Renbjør, markedssjef i Hatting.

En brann i bakeriet i Danmark i april førte til at en ovn ble ødelagt. Heldigvis klarte alle ansatte i bakeriet å komme seg raskt ut og ingen ble skadet.

Related links

Emner

Kategorier


Lantmännen Unibake er Norges største leverandører av fryste bakervarer til storhusholdning og dagligvare, sistnevnte under markevaren Hatting. Vi har to moderne bakerier i Norge – på Langhus sør for Oslo og i Lier utenfor Drammen. Der jobber 140 dedikerte medarbeidere med lidenskap for god bakst kontinuerlig for å løse morgendagens utfordringer i bakeribransjen. 

Lantmännen Unibake er et ledende internasjonalt bakerikonsern med over 6.000 ansatte i mer enn 20 land, eid av svenske bønder gjennom samvirkeforetaket Lantmännen.

Kontakter

Christel Nordhagen

Christel Nordhagen

Pressekontakt PR- og digitalansvarlig +47 97 54 39 39
Elin Renbjør

Elin Renbjør

Markedssjef Hatting + 47 950 47 406

Relatert innhold

Lidenskapelig opptatt av god bakst siden 1880

Lantmännen Unibake er Norges største leverandører av fryste bakervarer til storhusholdning og dagligvare, sistnevnte under markevaren Hatting. Vi har to moderne bakerier i Norge – på Langhus sør for Oslo og i Lier utenfor Drammen. Der jobber 160 dedikerte medarbeidere med lidenskap for god bakst kontinuerlig for å løse morgendagens utfordringer i bakeribransjen. Lantmännen Unibake er et internasjonalt bakerikonsern med over 6.000 ansatte i mer enn 20 land, eid av svenske bønder.

Lantmännen Unibake Norge
Berghagan 2
1405 Langhus
Norge