Gå videre til innhold
Hatting pitabrød er tilbake i butikkene igjen etter et kort fravær grunnet brann i bakeriet i Danmark
Hatting pitabrød er tilbake i butikkene igjen etter et kort fravær grunnet brann i bakeriet i Danmark

Pressemelding -

Hatting pitabrød endelig tilbake i butikken

Hatting pitabrød er denne uken tilbake i frysedisker over hele landet etter et par måneders produksjonspause på grunn av en brann i bakeriet i Danmark.

- Vi er utrolig glade for at vi nå kan gi det norske folk pitafavoritten tilbake. Heldigvis kan vi bake både grov og fin pita med akkurat samme oppskrift som før på produksjonslinjen som ikke ble påvirket i brannen, sier Elin Renbjør, markedssjef i Hatting.

Form, smak og emballasje vil være den samme, forsikrer hun og oppfordrer kundene til å spørre i butikken om de ikke finner pitabrødene i frysedisken.

– Alle kjøpmenn kan bestille pitabrød igjen nå, men det kan variere litt fra sted til sted når de er på plass i butikken, sier Renbjør.

En brann i bakeriet i Danmark i april førte til at en ovn ble ødelagt. Heldigvis klarte alle ansatte i bakeriet å komme seg raskt ut og ingen ble skadet.

Related links

Emner

Kategorier


Lantmännen Unibake er Norges største leverandører av fryste bakervarer til storhusholdning og dagligvare, sistnevnte under markevaren Hatting. Vi har to moderne bakerier i Norge – på Langhus sør for Oslo og i Lier utenfor Drammen. Der jobber 140 dedikerte medarbeidere med lidenskap for god bakst kontinuerlig for å løse morgendagens utfordringer i bakeribransjen. 

Lantmännen Unibake er et ledende internasjonalt bakerikonsern med over 6.000 ansatte i mer enn 20 land, eid av svenske bønder gjennom samvirkeforetaket Lantmännen.

Kontakter

Christel Nordhagen

Christel Nordhagen

Pressekontakt PR- og digitalansvarlig +47 97 54 39 39
Elin Renbjør

Elin Renbjør

Markedssjef Hatting + 47 950 47 406

Relatert innhold

Lidenskapelig opptatt av god bakst siden 1880

Lantmännen Unibake er Norges største leverandører av fryste bakervarer til storhusholdning og dagligvare, sistnevnte under markevaren Hatting. Vi har to moderne bakerier i Norge – på Langhus sør for Oslo og i Lier utenfor Drammen. Der jobber 160 dedikerte medarbeidere med lidenskap for god bakst kontinuerlig for å løse morgendagens utfordringer i bakeribransjen. Lantmännen Unibake er et internasjonalt bakerikonsern med over 6.000 ansatte i mer enn 20 land, eid av svenske bønder.

Lantmännen Unibake Norge
Berghagan 2
1405 Langhus
Norge