Gå videre til innhold
Strimlet kyllingfilet med Høvding grove pølsebrød og grønt på hjul
Strimlet kyllingfilet med Høvding grove pølsebrød og grønt på hjul

Pressemelding -

Hatting lanserer grove pølse- og hamburgerbrød med havre

- Vi har lenge ønsket å tilby et godt og grovt produkt tilpasset barnefamilier. De nye pølse- og hamburgerne våre er utviklet og produsert her på Langhus og vi er veldig stolte over både smak og kvalitet, sier Ulrika Tivert Sølvberg, kategorisjef i Hatting.

Kilde til kostfiber

Høvding grove pølse- og hamburgerbrød inneholder bant annet fullkornsmel av havre og hvete, samt rugklimel. Pølse- og hamburgerbrødene har en grovhet på henholdsvis 64 % og 66 % og har tre kaker på Brødskala’n. Begge produktene er nøkkelhullsmerket. Etter det vi er kjent med, bli de dermed de groveste pølse- og hamburgerbrødene på markedet og de eneste med havre.

Grove kornprodukter er en god kilde til kostfiber. Helsedirektoratet anbefaler å spise grove kornprodukter hver dag (kilde: https://helsenorge.no/kosthold-og-ernaring/kostrad/spis-grove-kornprodukter).

Morsomme oppskrifter

Til inspirasjon har Hatting utarbeidet åtte enkle og morsomme middagsoppskrifter tilpasset barnefamilier. Oppskriftene blir tilgjengelig i et hefte i butikken og på hovding.hatting.no.

- Ved å utvikle disse oppskriftene vil vi imøtekomme familiers ønske om sunne, raske og morsomme middager som barna har lyst til å spise, sier Ulrika.

Tilgjengelig fra februar

Produktene blir tilgjengelig i butikk fra 19. februar 2018 i Rema 1000 og Coop-butikkene; Marked, Matkroken, Prix, Mega, Extra og Obs!.

Emner

Tags


Hatting er en del av Lantmännen Unibake Norge. Vi holder til på Langhus sør for Oslo, der vi også har produksjon av pølse- og hamburgerbrød. Lantmännen Unibake eies av Lantmännen, et samvirkeforetak eid av svenske bønder. Mer informasjon finnes på våre nettsider hatting.no.

Pressekontakt

Ulrika Tivert Sølvberg

Ulrika Tivert Sølvberg

Kategorisjef Hatting Fast food 924 20 639

Relatert materiale