Gå videre til innhold
Søte og sprø nyheter fra Lantmännen Unibake

Pressemelding -

Søte og sprø nyheter fra Lantmännen Unibake

Wienerkanel er en velduftende nyhet fra Lantmännen Unibake. Samtidig fornyer vi også vårt wienersortiment med ny og luftigere Wienerbrød med vaniljekrem og Wienerpecan med finhakkede pekannøtter.

- Wienerbrød er en dansk spesialitet. Derfor lager vi våre wienerbrød i nettopp Danmark, sier Anette Andersen, kategorisjef i Lantmännen Unibake Norge.

Wienerkanel

Wienerkanel er et klassisk dansk wienerprodukt med kanel i svingene. Produktet kan stekes fra frossen tilstand i 18 minutter og kommer med tilhørende melisglasur til dekorering.

- Dette er det perfekte hybridproduktet mellom den norske kanelbollen og det danske wienerbrødet. Hver gang du steker opp disse får du en deilig duft i lokalet, sier Anette.

Les mer om vårt nye wienersortiment og andre nyheter i Lun & God

Emner

Tags


Lantmännen Unibake Norge har i dag ca 130 ansatte og har hovedkontor på Langhus, sør for Oslo. Vi er lidenskapelig opptatt av god bakst og jobber kontinuerlig for å løse morgendagens utfordringer i bakeribransjen og å sette nye standarder for brødets muligheter.

Lantmännen Unibake er et ledende internasjonalt bakerikonsern med ekspertise på frosne og ferske bakervarer for storhusholdning og detaljhandel. Lantmännen Unibake eies av Lantmännen, et samvirkeforetak eid av svenske bønder.

Pressekontakt

Anette Andersen

Anette Andersen

Kategorisjef storhusholdning 404 84 756
Lars-Petter Sandvik-Olsen

Lars-Petter Sandvik-Olsen

Salgssjef storhusholdning +47 982 886 49

Relatert materiale