Gå videre til innhold
Søte og sprø nyheter fra Lantmännen Unibake

Pressemelding -

Søte og sprø nyheter fra Lantmännen Unibake

Wienerkanel er en velduftende nyhet fra Lantmännen Unibake. Samtidig fornyer vi også vårt wienersortiment med ny og luftigere Wienerbrød med vaniljekrem og Wienerpecan med finhakkede pekannøtter.

- Wienerbrød er en dansk spesialitet. Derfor lager vi våre wienerbrød i nettopp Danmark, sier Anette Andersen, kategorisjef i Lantmännen Unibake Norge.

Wienerkanel

Wienerkanel er et klassisk dansk wienerprodukt med kanel i svingene. Produktet kan stekes fra frossen tilstand i 18 minutter og kommer med tilhørende melisglasur til dekorering.

- Dette er det perfekte hybridproduktet mellom den norske kanelbollen og det danske wienerbrødet. Hver gang du steker opp disse får du en deilig duft i lokalet, sier Anette.

Les mer om vårt nye wienersortiment og andre nyheter i Lun & God

Emner

Kategorier


Lantmännen Unibake Norge har i dag ca 130 ansatte og har hovedkontor på Langhus, sør for Oslo. Vi er lidenskapelig opptatt av god bakst og jobber kontinuerlig for å løse morgendagens utfordringer i bakeribransjen og å sette nye standarder for brødets muligheter.

Lantmännen Unibake er et ledende internasjonalt bakerikonsern med ekspertise på frosne og ferske bakervarer for storhusholdning og detaljhandel. Lantmännen Unibake eies av Lantmännen, et samvirkeforetak eid av svenske bønder.

Kontakter

Lars-Petter Sandvik-Olsen

Lars-Petter Sandvik-Olsen

Kjedesalgssjef +47 982 886 49
Anette Andersen

Anette Andersen

Kategorisjef Hatting +47 404 84 756

Lidenskapelig opptatt av god bakst siden 1880

Lantmännen Unibake er Norges største leverandører av fryste bakervarer til storhusholdning og dagligvare, sistnevnte under markevaren Hatting. Vi har to moderne bakerier i Norge – på Langhus sør for Oslo og i Lier utenfor Drammen. Der jobber 160 dedikerte medarbeidere med lidenskap for god bakst kontinuerlig for å løse morgendagens utfordringer i bakeribransjen. Lantmännen Unibake er et internasjonalt bakerikonsern med over 6.000 ansatte i mer enn 20 land, eid av svenske bønder.

Lantmännen Unibake Norge
Berghagan 2
1405 Langhus
Norge