Følg Lantmännen Unibake Norge

Rekordsalg av Hatting pølse- og hamburgerbrød

Pressemelding   •   jun 07, 2018 12:15 CEST

Mange griller hamburgere i det gode vårværet.

Det deilige været har fått opp appetitten på gode pølse- og hamburgerbrød. Tallene for våren er klare. Aldri før har Hatting solgt så mange pølse- og hamburgerbrød i denne perioden.

Hatting i tet

Hele kategorien har fått hjelp av det gode været, men det er Hatting som øker mest i markedet. Sammenlignet med samme periode i fjor, ble det solgt 18,4% flere pakker pølse- og hamburgerbrød i Norge. For Hatting sine produkter var økningen 19,7%. Kilde: Nielsen ScanTrack salg i enheter pølse- og hamburgerbrød siste 4w w20/2018

Mer enn sola som skinner

Salgsdirektøren i Hatting, Pernille Høsteland Solbu, er glad for det gode været, men gir ikke sola all fortjeneste for det gode salget. I takt med oppstart av grillsesongen, har Hatting vært tidlig på med produktlanseringer, redesign, kampanjer og god produkteksponering i butikk.

Blant de nye lanseringene er både litt grovere Høvding-produkter for barnefamilier, og hamburgerbrødet Rustic med surdeig i premiumserien Hatting True Style.

– Her ser vi resultatet av at alle drar sammen. Det er alltid hyggelig med lanseringer og kampanjer som treffer godt. Det skader ikke at vi får hjelp av det gode være i tillegg. Nå satser vi på at folk fortsetter å nyte god grillmat de neste månedene også, sier Pernille Høsteland Solbu, salgsdirektør i Hatting.

Hatting er en del av Lantmännen Unibake Norge. Vi holder til på Langhus sør for Oslo, der vi også har produksjon av pølse- og hamburgerbrød. Lantmännen Unibake eies av Lantmännen, et samvirkeforetak eid av svenske bønder. Mer informasjon finnes på våre nettsider hatting.no.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.