Gå videre til innhold
Toppskåret pølsebrød fra Hatting står stødig på tallerkenen.
Toppskåret pølsebrød fra Hatting står stødig på tallerkenen.

Pressemelding -

– Genialt! Hvorfor har ikke noen tenkt på det før?

Slik lød ett av svarene da Hatting testet sine nye toppskårne pølsebrød. Nå kommer de i REMA 1000-butikkene fra februar 2019.

Toppskåret – for enklere servering

Hatting kommer nå med nyheten toppskåret pølsebrød. Det er fine og grove pølsebrød i Høvding-serien som blir toppskåret. De får også følge av et nytt tilskudd til gourmet-serien True Style; toppskåret Bistro pølsebrød. Et glanset og gyllent pølsebrød inspirert av brioche.

Et toppskåret pølsebrød velter ikke, det ligger stødig og stabilt på tallerkenen. Perfekt når du for eksempel skal balansere store mengder pølser i en barnebursdag. Vi lot flere forbrukere teste de nye Høvding-pølsebrødene i en barnebursdag. Toppskårne pølsebrød finnes allerede, men de som testet våre nye toppskårne pølsebrød hadde ikke brukt eller sett det før.

Da vi var med på forsøket innså jeg at den toppskårne varianten var bedre; den satt oppreist på tallerkenen, svarte en av mødrene i testen.

– Det var morsomt å teste dette i ekte forbrukersituasjoner. En barnebursdag må kvalifisere som en ekstremtest. Da flertallet likte toppskåret, visste vi at vi hadde en vinner, sier Ulrika Tivert Sølvberg, kategorisjef for pølse- og hamburgerbrød i Hatting.

Kun hos REMA 1000

Pølsebrødene fra Hatting er forbrukernes favoritt og produseres på Langhus like sør for Oslo. Fra februar 2019 selges de eksklusivt hos REMA 1000.

– Det er alltid morsomt med innovasjoner i en kategori. Hvem hadde trodd at en så liten endring kunne gjøre et allerede godt produkt enda bedre? Det enkle er ofte det beste – og toppskåret pølsebrød gjør det enklere. Det liker vi i REMA 1000, sier Nicolay Magnussen-Larvåg, kategoriansvarlig i REMA 1000.

Emner

Kategorier


Hatting er en del av Lantmännen Unibake Norge. Vi holder til på Langhus sør for Oslo, der vi også har produksjon av pølse- og hamburgerbrød. Lantmännen Unibake eies av Lantmännen, et samvirkeforetak eid av svenske bønder. Mer informasjon finnes på våre nettsider hatting.no.

Kontakter

Aina Hagen

Aina Hagen

Pressekontakt Markeds- og innovasjonsdirektør +47 908 98 768
Christel Nordhagen

Christel Nordhagen

Pressekontakt PR- og digitalansvarlig +47 97 54 39 39

Relatert innhold

Lidenskapelig opptatt av god bakst siden 1880

Lantmännen Unibake er Norges største leverandører av fryste bakervarer til storhusholdning og dagligvare, sistnevnte under markevaren Hatting. Vi har to moderne bakerier i Norge – på Langhus sør for Oslo og i Lier utenfor Drammen. Der jobber 160 dedikerte medarbeidere med lidenskap for god bakst kontinuerlig for å løse morgendagens utfordringer i bakeribransjen. Lantmännen Unibake er et internasjonalt bakerikonsern med over 6.000 ansatte i mer enn 20 land, eid av svenske bønder.

Lantmännen Unibake Norge
Berghagan 2
1405 Langhus
Norge