Gå videre til innhold
Mange griller hamburgere i det gode vårværet.
Mange griller hamburgere i det gode vårværet.

Pressemelding -

Rekordsalg av Hatting pølse- og hamburgerbrød

Det deilige været har fått opp appetitten på gode pølse- og hamburgerbrød. Tallene for våren er klare. Aldri før har Hatting solgt så mange pølse- og hamburgerbrød i denne perioden.

Hatting i tet

Hele kategorien har fått hjelp av det gode været, men det er Hatting som øker mest i markedet. Sammenlignet med samme periode i fjor, ble det solgt 18,4% flere pakker pølse- og hamburgerbrød i Norge. For Hatting sine produkter var økningen 19,7%. Kilde: Nielsen ScanTrack salg i enheter pølse- og hamburgerbrød siste 4w w20/2018

Mer enn sola som skinner

Salgsdirektøren i Hatting, Pernille Høsteland Solbu, er glad for det gode været, men gir ikke sola all fortjeneste for det gode salget. I takt med oppstart av grillsesongen, har Hatting vært tidlig på med produktlanseringer, redesign, kampanjer og god produkteksponering i butikk.

Blant de nye lanseringene er både litt grovere Høvding-produkter for barnefamilier, og hamburgerbrødet Rustic med surdeig i premiumserien Hatting True Style.

– Her ser vi resultatet av at alle drar sammen. Det er alltid hyggelig med lanseringer og kampanjer som treffer godt. Det skader ikke at vi får hjelp av det gode være i tillegg. Nå satser vi på at folk fortsetter å nyte god grillmat de neste månedene også, sier Pernille Høsteland Solbu, salgsdirektør i Hatting.

Emner


Hatting er en del av Lantmännen Unibake Norge. Vi holder til på Langhus sør for Oslo, der vi også har produksjon av pølse- og hamburgerbrød. Lantmännen Unibake eies av Lantmännen, et samvirkeforetak eid av svenske bønder. Mer informasjon finnes på våre nettsider hatting.no.

Pressekontakt

Pernille Høsteland Solbu

Pernille Høsteland Solbu

Salgsdirektør + 47 982 88 654
Ulrika Tivert Sølvberg

Ulrika Tivert Sølvberg

Kategorisjef Hatting Fast food 924 20 639

Relatert materiale

Relaterte nyheter

Lidenskapelig opptatt av god bakst siden 1880

Lantmännen Unibake er Norges største leverandører av fryste bakervarer til storhusholdning og dagligvare, sistnevnte under markevaren Hatting. Vi har to moderne bakerier i Norge – på Langhus sør for Oslo og i Lier utenfor Drammen. Der jobber 140 dedikerte medarbeidere med lidenskap for god bakst kontinuerlig for å løse morgendagens utfordringer i bakeribransjen. Lantmännen Unibake er et internasjonalt bakerikonsern med over 6.000 ansatte i mer enn 20 land, eid av svenske bønder.

Lantmännen Unibake Norge
Berghagan 2
1405 Langhus
Norge