Informasjonen på disse sidene er beregnet for journalister, presse og media. Klikk JA for å komme til nyhetsrommet. Hvis du klikker NEI vil du komme tilbake til mynewsdesk.com
Til tross for stort fokus på matsvinn, kaster nordmenn fortsatt 170 000 brød hver dag. Brødsvinn er noe av det enkleste man kan redusere, da tørt brød har mange bruksområder. Dersom vi hadde vært flinkere til å bruke fryseren kunne vi ha redusert brødsvinnet med 50%.
Hatting skal kutte plast og redusere vårt CO2-utslipp. Nå kutter vi 17 tonn plast i året på emballasjen til våre pølse- og hamburgerbrød.
Ved å redusere plasten i emballasjen på våre rundstykker har vi redusert plastbruken tilsvarende 1,7 tonn – eller 43 km plast – hvert år. Dette er bare det første skrittet i Hattings plan for å redusere plastbruken.
Lantmännen Unibake Norge har i dag forpliktet seg til å gjøre en innsats for å nå regjeringens mål om at matsvinnet skal halveres innen 2030.
Når du velger å følge et nyhetsrom og opprette en brukerkonto vil dine personopplysninger bli benyttet av oss og av nyhetsrommets eier for å sende deg nyheter og oppdateringer i henhold til dine varslingsinnstillinger.
For mer informasjon, les vår Personvernerklæring for Brukere, som gjelder for vår bruk av dine personopplysninger, og vår Personvernerklæring for Contacts, som gjelder for nyhetsrommets eiers bruk av dine personopplysninger.
Vær oppmerksom på at våre Brukervilkår gjelder for all bruk av våre tjenester.
Du kan trekke tilbake ditt samtykke når som helst ved å melde deg ut eller slette din konto.
E-post sendt til __email__. Klikk på lenken i e-posten for å følge Lantmännen Unibake Norge.