Informasjonen på disse sidene er beregnet for journalister, presse og media. Klikk JA for å komme til nyhetsrommet. Hvis du klikker NEI vil du komme tilbake til mynewsdesk.com
Pølse- og hamburgerbrødene i Høvding-serien fra Hatting er en favoritt til familiesammenkomster og pølsefest. Nå utvides serien med tre produkter og får et mer lekent design som fanger typiske brukssituasjoner der produktene selv spiller hovedrollene.
Hattings nylansering Nistebrød og Grove nistebrød er ferdig stekte brød uten tilsatt sukker, med to og fire kaker på Brødskala'n. De firkantede, flate brødene fra frysedisken tiner på få minutter og passer perfekt i matpakken til barna, som turmat eller som et mellommåltid. Med Nistebrød i fryseren kan man alltid ha den mengden ferskt grovbrød man trenger.
Lantmännen Unibake lanserer singelpakkede rundstykker i stekepose som tillater berøringsfri håndtering, steking og servering. Dette er er et viktig smitteverntiltak for hoteller, restauranter, kantiner og andre aktører med matservering.
I dag har Lantmännnen Unibake gjennomført et oppkjøp av eiendelene i French Bakery Company AS. Oppkjøpet er et tiltak for å møte kundenes og forbrukernes økende etterspørsel etter lokalproduserte bakeriprodukter og dermed kunne tilby bærekraftige produkter i Norge.
Til tross for stort fokus på matsvinn, kaster nordmenn fortsatt 170 000 brød hver dag. Brødsvinn er noe av det enkleste man kan redusere, da tørt brød har mange bruksområder. Dersom vi hadde vært flinkere til å bruke fryseren kunne vi ha redusert brødsvinnet med 50%.
Lantmännen Unibake lanserer en unik sjokoladebolle som er rik på fiber og helt uten tilsatt sukker.
Hatting lanserer Håndværk, en ny serie bakverk med stolte håndverkstradisjoner.
Unibakedagen arrangert for 10. gang 5. juni 2019. Dette er en dag som skal inspirere og engasjere både ansatte og kunder.
Hatting kom i februar 2019 med nyheten Høvding toppskåret pølsebrød. Etter tydelige tilbakemelding fra forbrukerne går vi nå tilbake til den klassiske sidekutten.
Hatting skal kutte plast og redusere vårt CO2-utslipp. Nå kutter vi 17 tonn plast i året på emballasjen til våre pølse- og hamburgerbrød.
Rundstykker fra Hatting er for mange en selvskreven del av et deilig frokostbord. Til det nye designet har vi hentet inspirasjon fra en annen evig klassiker på frokostbordet: servise med blått stråmønster. Grove rundstykker har fått ny og bedre oppskrift
Hatting pølse- og hamburgerbrød har styrket sin markedsposisjon og er det desidert best kjente og mest foretrukne merket.
Når du velger å følge et nyhetsrom og opprette en brukerkonto vil dine personopplysninger bli benyttet av oss og av nyhetsrommets eier for å sende deg nyheter og oppdateringer i henhold til dine varslingsinnstillinger.
For mer informasjon, les vår Personvernerklæring for Brukere, som gjelder for vår bruk av dine personopplysninger, og vår Personvernerklæring for Contacts, som gjelder for nyhetsrommets eiers bruk av dine personopplysninger.
Vær oppmerksom på at våre Brukervilkår gjelder for all bruk av våre tjenester.
Du kan trekke tilbake ditt samtykke når som helst ved å melde deg ut eller slette din konto.
E-post sendt til __email__. Klikk på lenken i e-posten for å følge Lantmännen Unibake Norge.