Gå videre til innhold

Nyhetsarkiv

  • Hatting lanserer Proteinstykker og Hvetefrie rugstykker

    Hatting utvider Grovbakst-serien med nyhetene Hvetefrie rugstykker og Proteinstykker. Rundstykkene er unike i sin varekategori og birar til et mer variert utvalg for kunder som ønsker fiberrike, spennende og velsmakende rundstykker.

  • Braksuksess for Hattings Grovbakst-serie

    Grovbakst-serien har hatt en samlet vekst på 60,3 % hittil i år, mens kategorien dypfryste brødvarer har vokst med 2 %. Det er tydelig at Hattings fokus på grove rundstykker bidrar vesentlig til den positive volumveksten.

  • Unibakedagen – en dag i lidenskapens tegn

    Unibakedagen var en inspirasjonsdag for bransjen, der lidenskap var en rød tråd gjennom hele arrangementet. Alle deltagerne fikk oppleve lidenskapen til foredragsholderne Flying Culinary Circus, Anna Kirah, Petter Nyquist og Lantmännen Unibake på nært hold!

  • Rekordsalg av Hatting pølse- og hamburgerbrød

    Det deilige været har fått opp appetitten på gode pølse- og hamburgerbrød. Tallene for våren er klare. Aldri før har Hatting solgt så mange pølse- og hamburgerbrød i denne perioden.

  • Dansk selvironi fra Hatting

    Allerede i 1947 begynte de å lage vidunderlige bakervarer ved «Hattings Bageri» i den lille byen Hatting ved Horsens i Danmark. I dag er Hattings bakverk en folkekjær favoritt over hele Norge. Nå serverer Hatting god, dansk steming i nye reklamefilmer.

  • Hatting gjør det enklere å velge grovt i butikken

    Nå er det enda enklere å ta fornuftige valg i butikken – se etter de grønne posene. I den nye serien Grovbakst har Hatting samlet et knippe deilig bakverk. Alle er bakt med grove melsorter og inneholder kun naturlige råvarer.