Gå videre til innhold

Nyhetsarkiv

  • De blå posene til Hatting har fått et nytt og friskt design.

    Klassikere fra Hatting får ny drakt

    Rundstykker fra Hatting er for mange en selvskreven del av et deilig frokostbord. Til det nye designet har vi hentet inspirasjon fra en annen evig klassiker på frokostbordet: servise med blått stråmønster. Grove rundstykker har fått ny og bedre oppskrift

  • Toppskåret pølsebrød fra Hatting står stødig på tallerkenen.

    – Genialt! Hvorfor har ikke noen tenkt på det før?

    Hatting kommer nå med nyheten toppskåret pølsebrød. Det er fine og grove pølsebrød i Høvding-serien og nyheten True Style Bistro pølsebrød som blir toppskåret. De kommer i REMA 1000-butikkene fra februar 2019.

  • Daglig leder Thomas Bjarkhom åpner ny hvetebakstlinje ved Lantmännen Unibake Norge på Langhus.

    Klart for hvetebakst på Langhus

    Lantmännen Unibake Norge får enda et ben å stå på. 11. januar ble den nye hvetebakstlinjen til Langhus åpnet. Det er første gang det produseres noe annet enn pølse- og hamburgerbrød i det tradisjonsrike bakeriet.

  • Grove rundstykker med linfrø og rugflak er blant produktene som har fått mindre plastemballasje.

    Hatting kutter 1,7 tonn plast i året

    Ved å redusere plasten i emballasjen på våre rundstykker har vi redusert plastbruken tilsvarende 1,7 tonn – eller 43 km plast – hvert år. Dette er bare det første skrittet i Hattings plan for å redusere plastbruken.

  • Hvetefrie rugstykker og Proteinstykker smaker nydelig til alle måltider.

    Hatting lanserer Proteinstykker og Hvetefrie rugstykker

    Hatting utvider Grovbakst-serien med nyhetene Hvetefrie rugstykker og Proteinstykker. Rundstykkene er unike i sin varekategori og birar til et mer variert utvalg for kunder som ønsker fiberrike, spennende og velsmakende rundstykker.

  • Suksess med grønne poser  fra Hatting

    Braksuksess for Hattings Grovbakst-serie

    Grovbakst-serien har hatt en samlet vekst på 60,3 % hittil i år, mens kategorien dypfryste brødvarer har vokst med 2 %. Det er tydelig at Hattings fokus på grove rundstykker bidrar vesentlig til den positive volumveksten.

  • Lantmännen Unibake og Flying Culinary Circus på Unibakedagen 2018. Fra venstre: Mathias Spieler Bugge, Aina Hagen, Thomas Bjarkholm og Tor Jørgen Kramprud Arnesen.

    Unibakedagen – en dag i lidenskapens tegn

    Unibakedagen var en inspirasjonsdag for bransjen, der lidenskap var en rød tråd gjennom hele arrangementet. Alle deltagerne fikk oppleve lidenskapen til foredragsholderne Flying Culinary Circus, Anna Kirah, Petter Nyquist og Lantmännen Unibake på nært hold!

  • Mange griller hamburgere i det gode vårværet.

    Rekordsalg av Hatting pølse- og hamburgerbrød

    Det deilige været har fått opp appetitten på gode pølse- og hamburgerbrød. Tallene for våren er klare. Aldri før har Hatting solgt så mange pølse- og hamburgerbrød i denne perioden.

  • Dansk selvironi fra Hatting

    Dansk selvironi fra Hatting

    Allerede i 1947 begynte de å lage vidunderlige bakervarer ved «Hattings Bageri» i den lille byen Hatting ved Horsens i Danmark. I dag er Hattings bakverk en folkekjær favoritt over hele Norge. Nå serverer Hatting god, dansk steming i nye reklamefilmer.

Vis mer