Grovere og varierte glutenfrie bakervarer til storhusholdning og dagligvare
Lantmännen Unibake og Hatting utvider nå sortimentet av glutenfrie produkter til både storhusholdningsmarkedet og forbruker som smaker og ser mer ut som vanlig bakst.
Lantmännen Unibake og Hatting utvider nå sortimentet av glutenfrie produkter til både storhusholdningsmarkedet og forbruker som smaker og ser mer ut som vanlig bakst.
Hatting pitabrød er nå tilbake i frysedisker over hele landet igjen etter et par måneders produksjonspause på grunn av en brann i bakeriet i Danmark.
Hatting pitabrød vil være tilbake i frysedisker over hele landet i juli etter et kort fravær på grunn av brann i bakeriet i Danmark.
En brann i bakeriet som baker Hatting pitabrød i Danmark vil føre til at den kjære folkefavoritten vil forsvinne fra frysedisken i en periode. Vi jobber på spreng for å gjøre fraværet så kort som mulig.
Hatting reduserer bruk av plast med 18 tonn ved å gjøre posene tynnere og forplikter seg til å ta miljøansvar ved å ta Plastløftet.
Pølse- og hamburgerbrødene i Høvding-serien fra Hatting er en favoritt til familiesammenkomster og pølsefest. Nå utvides serien med tre produkter og får et mer lekent design som fanger typiske brukssituasjoner der produktene selv spiller hovedrollene.
Hattings nylansering Nistebrød og Grove nistebrød er ferdig stekte brød uten tilsatt sukker, med to og fire kaker på Brødskala'n. De firkantede, flate brødene fra frysedisken tiner på få minutter og passer perfekt i matpakken til barna, som turmat eller som et mellommåltid. Med Nistebrød i fryseren kan man alltid ha den mengden ferskt grovbrød man trenger.
Lantmännen Unibake lanserer singelpakkede rundstykker i stekepose som tillater berøringsfri håndtering, steking og servering. Dette er er et viktig smitteverntiltak for hoteller, restauranter, kantiner og andre aktører med matservering.
I dag har Lantmännnen Unibake gjennomført et oppkjøp av eiendelene i French Bakery Company AS. Oppkjøpet er et tiltak for å møte kundenes og forbrukernes økende etterspørsel etter lokalproduserte bakeriprodukter og dermed kunne tilby bærekraftige produkter i Norge.
Til tross for stort fokus på matsvinn, kaster nordmenn fortsatt 170 000 brød hver dag. Brødsvinn er noe av det enkleste man kan redusere, da tørt brød har mange bruksområder. Dersom vi hadde vært flinkere til å bruke fryseren kunne vi ha redusert brødsvinnet med 50%.
Lantmännen Unibake lanserer en unik sjokoladebolle som er rik på fiber og helt uten tilsatt sukker.
Hatting lanserer Håndværk, en ny serie bakverk med stolte håndverkstradisjoner.
Unibakedagen arrangert for 10. gang 5. juni 2019. Dette er en dag som skal inspirere og engasjere både ansatte og kunder.
Hatting kom i februar 2019 med nyheten Høvding toppskåret pølsebrød. Etter tydelige tilbakemelding fra forbrukerne går vi nå tilbake til den klassiske sidekutten.
Hatting skal kutte plast og redusere vårt CO2-utslipp. Nå kutter vi 17 tonn plast i året på emballasjen til våre pølse- og hamburgerbrød.
Rundstykker fra Hatting er for mange en selvskreven del av et deilig frokostbord. Til det nye designet har vi hentet inspirasjon fra en annen evig klassiker på frokostbordet: servise med blått stråmønster. Grove rundstykker har fått ny og bedre oppskrift
Hatting pølse- og hamburgerbrød har styrket sin markedsposisjon og er det desidert best kjente og mest foretrukne merket.
Hatting kommer nå med nyheten toppskåret pølsebrød. Det er fine og grove pølsebrød i Høvding-serien og nyheten True Style Bistro pølsebrød som blir toppskåret. De kommer i REMA 1000-butikkene fra februar 2019.
Lantmännen Unibake Norge får enda et ben å stå på. 11. januar ble den nye hvetebakstlinjen til Langhus åpnet. Det er første gang det produseres noe annet enn pølse- og hamburgerbrød i det tradisjonsrike bakeriet.
Ved å redusere plasten i emballasjen på våre rundstykker har vi redusert plastbruken tilsvarende 1,7 tonn – eller 43 km plast – hvert år. Dette er bare det første skrittet i Hattings plan for å redusere plastbruken.