Informasjonen på disse sidene er beregnet for journalister, presse og media. Klikk JA for å komme til nyhetsrommet. Hvis du klikker NEI vil du komme tilbake til mynewsdesk.com
Hattings nylansering Nistebrød og Grove nistebrød er ferdig stekte brød uten tilsatt sukker, med to og fire kaker på Brødskala'n. De firkantede, flate brødene fra frysedisken tiner på få minutter og passer perfekt i matpakken til barna, som turmat eller som et mellommåltid. Med Nistebrød i fryseren kan man alltid ha den mengden ferskt grovbrød man trenger.
I dag har Lantmännnen Unibake gjennomført et oppkjøp av eiendelene i French Bakery Company AS. Oppkjøpet er et tiltak for å møte kundenes og forbrukernes økende etterspørsel etter lokalproduserte bakeriprodukter og dermed kunne tilby bærekraftige produkter i Norge.
Til tross for stort fokus på matsvinn, kaster nordmenn fortsatt 170 000 brød hver dag. Brødsvinn er noe av det enkleste man kan redusere, da tørt brød har mange bruksområder. Dersom vi hadde vært flinkere til å bruke fryseren kunne vi ha redusert brødsvinnet med 50%.
Hatting lanserer Håndværk, en ny serie bakverk med stolte håndverkstradisjoner.
Hatting kom i februar 2019 med nyheten Høvding toppskåret pølsebrød. Etter tydelige tilbakemelding fra forbrukerne går vi nå tilbake til den klassiske sidekutten.
Hatting skal kutte plast og redusere vårt CO2-utslipp. Nå kutter vi 17 tonn plast i året på emballasjen til våre pølse- og hamburgerbrød.
Rundstykker fra Hatting er for mange en selvskreven del av et deilig frokostbord. Til det nye designet har vi hentet inspirasjon fra en annen evig klassiker på frokostbordet: servise med blått stråmønster. Grove rundstykker har fått ny og bedre oppskrift
Hatting pølse- og hamburgerbrød har styrket sin markedsposisjon og er det desidert best kjente og mest foretrukne merket.
Hatting kommer nå med nyheten toppskåret pølsebrød. Det er fine og grove pølsebrød i Høvding-serien og nyheten True Style Bistro pølsebrød som blir toppskåret. De kommer i REMA 1000-butikkene fra februar 2019.
Lantmännen Unibake Norge får enda et ben å stå på. 11. januar ble den nye hvetebakstlinjen til Langhus åpnet. Det er første gang det produseres noe annet enn pølse- og hamburgerbrød i det tradisjonsrike bakeriet.
Ved å redusere plasten i emballasjen på våre rundstykker har vi redusert plastbruken tilsvarende 1,7 tonn – eller 43 km plast – hvert år. Dette er bare det første skrittet i Hattings plan for å redusere plastbruken.
Unibakedagen var en inspirasjonsdag for bransjen, der lidenskap var en rød tråd gjennom hele arrangementet. Alle deltagerne fikk oppleve lidenskapen til foredragsholderne Flying Culinary Circus, Anna Kirah, Petter Nyquist og Lantmännen Unibake på nært hold!
Lantmännen Unibake Norge har i dag forpliktet seg til å gjøre en innsats for å nå regjeringens mål om at matsvinnet skal halveres innen 2030.
Når du velger å følge et nyhetsrom og opprette en brukerkonto vil dine personopplysninger bli benyttet av oss og av nyhetsrommets eier for å sende deg nyheter og oppdateringer i henhold til dine varslingsinnstillinger.
For mer informasjon, les vår Personvernerklæring for Brukere, som gjelder for vår bruk av dine personopplysninger, og vår Personvernerklæring for Contacts, som gjelder for nyhetsrommets eiers bruk av dine personopplysninger.
Vær oppmerksom på at våre Brukervilkår gjelder for all bruk av våre tjenester.
Du kan trekke tilbake ditt samtykke når som helst ved å melde deg ut eller slette din konto.
E-post sendt til __email__. Klikk på lenken i e-posten for å følge Lantmännen Unibake Norge.